praca rzeźnik Francja Bretania

Dodane Poniedziałek, 07 Sierpnia 2017, 10:36:53, ID ogłoszenia: 8851
Do negocjacji
praca rzeźnik Francja Bretania
Wyświetleń: 433

Opis ogłoszenia

Stanowisko: Rzeźnik
Miejsce pracy: Bretania, Francja
Numer ref. 03/30/WS/2017
Znajomość języka: język francuski mile widziany
Corona Silesia Sp. z o.o. Agencja Pracy tymczasowej wpisana do rejestru KRAZ nr 16192. Poszukujemy Kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy na stanowisku: Rzeźnik wieprzowina, wołowina, drób

Opis stanowiska:
-Cięcie, trybowanie, wykrawanie mięsa zgodnie z przepisami służb weterynaryjnych oraz BHP
- Praca jest wykonywana w rzeźni, przedsiębiorstwach przemysłowych przetwórstwa mięsnego (cięcie, przetwarzanie, ...). Może obejmować przewożenia ładunków
-Przygotowanie tusz (ściągnięcie skóry, ...) Do operacji cięcia, podwieszanie, ważenie, klasyfikacja tusz oraz oznaczanie i przechowywane w chłodziarkach, chłodniach, cięcie tusz na pół, ćwiartki, kawałki mięsa (szynka, łopatka, schab, udo …)
-Przycinanie mięsa i odtłuszczanie
-Usuwanie tłuszczu zewnętrznego, przycinanie, patroszenie, ściąganie, skóry, sortowanie
-Odbiór tusz, kawałków mięsa, produktów i kontrola, magazynowanie w chłodniach, lodówkach

Wymagania:
-używanie maszyn do ciecia mięsa, używanie maszyn do usuwania kości
-zasady higieny i bezpieczeństwa żywności Hazard Analysis Critical Control,Point -HACCP
-typologia części mięsa
-Przepisy bezpieczeństwa i instrukcje, warunki przechowywania żywności
-techniki odtłuszczania mięsa, techniki cięcia mięsa
-znajomość procesów produkcyjnych i przycinania mięsa
-techniki wędzenia, techniki marynowania
Pracownik do trybowania (Odkostniacz) - praca przy użyciu noża, ale też maszynowo (klient będzie ustawiał według potrzeb),
Wykrawacz - pracuje na stole, ale też na taśmie, szybkość umiarkowana, pozwalająca na dokładne wykonanie zadania.
Wymagana efektywność:
1. wieprzowina
- łopatki 80 - 100 szt
- polędwiczki 60 -80 szt
- uda 80 - 90 szt
- piersi 110 -130 kawałków
2. wołowina wykrawanie
- polędwiczek 110- 130 szt/h

Oferta:
-atrakcyjne wynagrodzenie, 9,90 do 12,50 euro brutto zależne od doświadczenia (min. 2 lata)
-system premiowy,
-francuska umowa o pracę, min 3 miesiąca do 18 miesięcy
-premie za wydajność
- mieszkanie dodatkowo płatne 200 euro/miesięcznie
-Dodatek habillage (ubraniowy) – 0,10 eur brutto /h pracy
-Dodatek za pracę w nocy ok 1 eur brutto/h
-Dodatek żywieniowy 6,50 eur brutto /dzień pracy

Zainteresowane osoby prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 519 685 033 lub przesłanie CV na adres e-mail rekrutacja@corona-silesia.pl
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883).”
Uwaga! Jeśli zainteresowała Cię powyższa oferta ale nie odpowiada Ci miejsce lub nie spełniasz wszystkich wymagań to zapraszamy do kontaktu telefonicznego bądź mailowego już dziś. Nasi rekruterzy pomogą Ci w w znalezieniu odpowiedniej pracy zagranicą.



Opis ogłoszenia

Stanowisko: Rzeźnik
Miejsce pracy: Bretania, Francja
Numer ref. 03/30/WS/2017
Znajomość języka: język francuski mile widziany
Corona Silesia Sp. z o.o. Agencja Pracy tymczasowej wpisana do rejestru KRAZ nr 16192. Poszukujemy Kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy na stanowisku: Rzeźnik wieprzowina, wołowina, drób

Opis stanowiska:
-Cięcie, trybowanie, wykrawanie mięsa zgodnie z przepisami służb weterynaryjnych oraz BHP
- Praca jest wykonywana w rzeźni, przedsiębiorstwach przemysłowych przetwórstwa mięsnego (cięcie, przetwarzanie, ...). Może obejmować przewożenia ładunków
-Przygotowanie tusz (ściągnięcie skóry, ...) Do operacji cięcia, podwieszanie, ważenie, klasyfikacja tusz oraz oznaczanie i przechowywane w chłodziarkach, chłodniach, cięcie tusz na pół, ćwiartki, kawałki mięsa (szynka, łopatka, schab, udo …)
-Przycinanie mięsa i odtłuszczanie
-Usuwanie tłuszczu zewnętrznego, przycinanie, patroszenie, ściąganie, skóry, sortowanie
-Odbiór tusz, kawałków mięsa, produktów i kontrola, magazynowanie w chłodniach, lodówkach

Wymagania:
-używanie maszyn do ciecia mięsa, używanie maszyn do usuwania kości
-zasady higieny i bezpieczeństwa żywności Hazard Analysis Critical Control,Point -HACCP
-typologia części mięsa
-Przepisy bezpieczeństwa i instrukcje, warunki przechowywania żywności
-techniki odtłuszczania mięsa, techniki cięcia mięsa
-znajomość procesów produkcyjnych i przycinania mięsa
-techniki wędzenia, techniki marynowania
Pracownik do trybowania (Odkostniacz) - praca przy użyciu noża, ale też maszynowo (klient będzie ustawiał według potrzeb),
Wykrawacz - pracuje na stole, ale też na taśmie, szybkość umiarkowana, pozwalająca na dokładne wykonanie zadania.
Wymagana efektywność:
1. wieprzowina
- łopatki 80 - 100 szt
- polędwiczki 60 -80 szt
- uda 80 - 90 szt
- piersi 110 -130 kawałków
2. wołowina wykrawanie
- polędwiczek 110- 130 szt/h

Oferta:
-atrakcyjne wynagrodzenie, 9,90 do 12,50 euro brutto zależne od doświadczenia (min. 2 lata)
-system premiowy,
-francuska umowa o pracę, min 3 miesiąca do 18 miesięcy
-premie za wydajność
- mieszkanie dodatkowo płatne 200 euro/miesięcznie
-Dodatek habillage (ubraniowy) – 0,10 eur brutto /h pracy
-Dodatek za pracę w nocy ok 1 eur brutto/h
-Dodatek żywieniowy 6,50 eur brutto /dzień pracy

Zainteresowane osoby prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 519 685 033 lub przesłanie CV na adres e-mail rekrutacja@corona-silesia.pl
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883).”
Uwaga! Jeśli zainteresowała Cię powyższa oferta ale nie odpowiada Ci miejsce lub nie spełniasz wszystkich wymagań to zapraszamy do kontaktu telefonicznego bądź mailowego już dziś. Nasi rekruterzy pomogą Ci w w znalezieniu odpowiedniej pracy zagranicą.